Ik heb een strategische visie en een sterk ontwikkeld gevoel bij organisaties en mensen. Ik kan terugblikken op een carrière bij een grote financiële dienstverlener in het noorden van het land en ben nu al een tijd een ondernemende consultant, in het Vechtdal en Drenthe.

“Op bevlogen wijze toont hij zijn leiderschap en inspireert en motiveert collega-leiders en teamleden om mee te gaan in de strategische koers”, zo las ik in een referentie terug.

Ik heb een ruime ervaring als gemotiveerde verandermanager en weet daar met teams resultaten te halen. Weet ook ondernemers te spiegelen, te coachen en te inspireren. De praktijkervaring van enkele decennia managen helpt me hierbij. Niet benauwd feedback te geven.

Creatief en innovatief, weet nieuwe technieken te gebruiken op een manier die past bij het bedrijf. Ik hou ervan om te zorgen dat de strategie vertaald wordt naar de operatie en dat deze geïmplementeerd wordt. Effectiviteit in de praktijk, daar draait het om.

Ik kom van oorsprong uit de financiële wereld en heb in ervaring en vanuit opleiding een economische en management achtergrond. Later aangevuld met Verandermanagement en een postdoctoraal Strategische Marketing. Afgetopt met de Master Bedrijfskunde. Ik ben mede-eigenaar van consultancybureau Lw|c Associates BV.